Hoe mogen we je helpen?

Daisy Broekman-Hoppenbrouwers

Ik ben Daisy, 48 jaar “jong”.
Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Tjalling als binnendienstmedewerker hypotheken.
Hiervoor heb ik bij een aantal tussenpersonen gewerkt op de hypotheekafdeling en de laatste 4 jaar bij een notaris als dossierbehandelaar op de onroerend goed afdeling.
Omdat we een klein team zijn kun je ook echt aandacht aan de klant geven. Dat maakt mijn baan afwisselend en super leuk.
Ik waardeer ook de fijne samenwerking die ik met Tjalling heb. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk .. ook niet onbelangrijk .

In mijn vrije tijd maak ik graag een ommetje met mijn lieve mini pinscher Marly en ook de sportschool wordt regelmatig bezocht voor een uurtje spinnen.
Voor een bourgondisch weekend met vrienden zeg ik geen nee.
Samen met mijn man en dochter ga ik graag op vakantie naar Zuid Frankrijk.

Tjalling Braaksma

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Ooit begonnen na mijn militaire dienst bij de Rabobank Breda en later bij Delta Lloyd Verzekeringen en diverse tussenpersonen gewerkt.  Na het thuiskantoor in Breda sinds januari 2021 gevestigd ind e Groenstraat 14 te Prinsenbeek.

Ik vind het leuk klanten te helpen de volgende stap in hun leven. Voor de een is dat voor de eerste keer een eigen woning, een stap naar een grotere woning en voor de ander is het kleiner wonen in verband met kinderen die op zich zelf wonen. Die diversiteit in wensen maakt het werk afwisselend. Extra leuk is dat er vaak met klanten waardevolle geprekken plaatsvinden over hun toekomstplannen. Verduurzaming van de woning,  het toekomstbestendig maken van de woning maar ook de waarde-overdracht van de eigen woning naar kinderen komen vaak aan bod.

In mijn vrije tijd mag ik graag een deuntje meeblazen op mijn sousafoon bij Aogse Bluf in Princenhage en ben ik gaan roeien in een 4-met-stuur op zaterdagochtend en mogelijke vrije uurtjes. Nu trainen in een een persoons C1 en skiff. Samen met mijn vriendin vinden we het leuk om te koken voor vrienden. Stedentrips vinden we beide leuk. Ik wandel graag langere afstanden en houd van actieve vakanties in liefst landen met redelijk tot mooi weer.

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie